Salesbase

Administrer og deaktiver workflows

Rediger, dupliker, deaktiver og se historik for automatiseringer.

2 min. læsetidOpdateret 4. september 2026

Administrer og deaktiver workflows

Når automatiseringer er i drift, skal du kunne redigere, pause og følge dem uden at miste historik.

Forudsætninger

  • Ret til Automatiseringer-modulet
  • Eksisterende flows i workspace

Sådan gør du

  1. Gå til Automatiseringer og se liste med status Aktiv eller Inaktiv
  2. Klik et flow for at åbne builderen og redigere noder
  3. Brug Dupliker til at kopiere et flow som udgangspunkt for en variant
  4. Slå Aktiv fra for at pause midlertidigt (historik bevares)
  5. Slet kun flows I er sikre på ikke skal genbruges
  6. På lead/deal/person: se hvilke automatiseringer der har kørt og resultatet

Ændringer gælder typisk fremtidige kørsel. Kontakter midt i et flow følger den version de startede med.

Resultat

Du har kontrol over aktive flows og kan iterere uden at miste kørselslog. Du kan altid gå tilbage og justere opsætningen senere uden at miste historik i CRM. Gentag trinene for hver ny record eller kampagne, indtil flowet sidder i rygmarven. Spørg teamet om feedback, hvis I er i tvivl om hvilken menu eller knap der gælder i jeres workspace.

Fejlsøgning

ProblemLøsning
Ændring slår ikke igennemTjek om flow er Aktiv og gem efter redigering
Gammel adfærdEksisterende kørsel kan bruge gammel struktur
Uventet mange kørselDeaktiver og gennemgå trigger-filtre

Relateret

administrerdeaktiverworkflow

Var denne artikel nyttig? Kontakt support

Relaterede artikler